NOU IN ROMANIA!Asigurari24 iti ofera servicii de inalta calitate la cele mai ridicate standarde internationale.

Fie ca ai nevoie de un RCA, CASCO, o asigurare de calatorie sau de locuinta, noi iti oferim cele mai bune cotatii ale momentului si cele mai bune servicii de asistenta. Masina la schimb daca ai lovit masina, asistenta pentru dosarele de dauna, discount-uri maxime pentru platile online, iata cateva dintre avantajele ASIGURARI24. • Groupama Asigurari
 • Astra Asigurari
 • Euroins
 • Allianz Tiriac
 • Asirom
 • UNIQA Asigurari
 • Generali Asigurari
 • Omniasig
 • City Insurance
 • ABC Asig
 • Carpatica Asigurari
 • Garanta Asigurari
 • CertAsig
 • Platinum AsigurariBun venit pe pagina web Asigurari 24! Suntem un broker de asigurari care are ca scop principal oferirea unor polite de asigurari cat mai bune la un pret excelent. Pare un tel ambitios, dar nu sunt vorbe goale: puteti vedea o lista a tuturor companiilor de asigurari care ne sunt partenere la baza acestei pagini. Cu atatea oferte, este imposibil sa nu gasiti o polita de asigurari care sa va multumeasca pe deplin.

Meniul aflat in partea superioara a acestei pagini va va ajuta sa accesati pagina de asigurari dorita. Daca va intereseaza o Asigurare RCA, va veti bucura sa descoperiti ca, spre deosebire de alte companii si chiar multi alti brokeri de asigurari, noi nu doar va promitem, ci putem sa va si oferim cel mai bun pret al pietei, fara a face rabat la calitate. Pana la urma, la ce iti foloseste o polita de asigurari RCA daca nu poti sa iti recuperezi banii cheltuiti cu reparatiile in timp util?

Daca va iubiti intr-adevar masina (i se poate intampla oricui) s-ar putea sa va atraga atentia pagina web dedicata asigurarilor auto facultative, al carei nume a fost ales intentionat: Casco Ieftin. Evident, o asigurare Casco nu trebuie sa fie doar ieftina, ci si buna; acesta este motivul pentru care, prin completarea formularului de cerere a ofertei, veti primi oferte de la cei mai buni asiguratori ai momentului.

Poate ca va intrebati cum putem oferi in aceste conditii un Casco ieftin si bun. Raspunsul este simplu: ca broker de asigurari, primim discount-uri fata de pretul standard al politei de asigurare, pe care le impartim cu dvs. Este, evident, o initiativa care ne bucura atat pe noi, cat si pe clientii nostri.

O alta sectiune importanta a acestui site este Asigurare Locuinta. Accesati pagina dedicata acestui tip de polita de asigurari si veti descoperi care sunt diferentele dintre polita obligatorie de asigurare a locuintei si cea facultativa, precum si avantajele de necontestat ale celei din urma.

Traim intr-o perioada in care evenimentele neplacute se succed intr-un ritm din ce in ce mai alert, iar sursele de stres sunt parca tot mai numeroase. Prin cumpararea unei polite de asigurare a locuintei veti elimina o sursa de stres importanta, punandu-va la adapost nu numai impotriva catastrofelor naturale, ci si a vecinilor mai nepasatori sau pur si simplu inconstienti.

Nu in ultimul rand, atunci cand plecam intr-o vacanta este bine sa ne gandim la cumpararea unei Asigurari de Calatorie. Cititi cu atentie aceasta pagina web, pentru ca va ofera multe informatii utile, discutand in detaliu care sunt riscurile acoperite de o polita standard.

De cele mai multe ori, persoanele care doresc sa cumpere o polita de asigurari de calatorie se gandesc la pericolul unei imbolnaviri neasteptate, insa o astfel de polita va poate proteja de multe alte evenimente neplacute, indiferent daca vorbim despre pierderea bagajelor pe care le-ati luat cu dvs. sau chiar de un accident aparut ca urmare a practicarii unui sport extrem.

Asigurarile nu sunt o inventie a secolului XX; politele de asigurari au fost intrebuintate (ce-i drept, intr-o forma mai primitiva) inca de acum cateva mii de ani. De exemplu, codul lui Hammurabi mentiona ca daca o persoana nu poate restitui suma imprumutata din cauza ca a suferit un accident, nu mai este fortata sa dea inapoi banii celui de la care s-a imprumutat.

Au trecut multe secole de atunci, iar era asigurarilor moderne, asemanatoare cu ceea ce avem si cunoastem astazi, a inceput in secolul al XVII-lea, odata cu infiintarea primei firme de asigurari a locuintelor in Londra. In aceste conditii, ai fi tentat sa spui ca in mileniul al treilea nu se mai poate inventa mare lucru in domeniul asigurarilor; cu toate acestea, ne bucuram sa va anuntam ca Asigurari 24 ofera servicii pe care nicio alta companie din Romania nu le ofera in acest moment si probabil ca nu le va putea oferi niciodata.

Ce parere aveti de posibilitatea de a primi gratuit o masina pe care sa o puteti folosi pe toata durata in care masina dvs. accidentata este in service? Nu este o intrebare fantezista, ci o parte a ofertei unice Asigurari 24; puteti afla mai multe detalii despre acest serviciu fara pereche accesand meniul de mai sus.

Dupa cum stiti, companiile de asigurare utilizeaza agenti pentru a-si vinde asigurarile, folosind puterea de convingere a acestora pentru a-si promova politele, indiferent daca acestea raspund perfect nevoilor clientilor sau nu. Noi va recomandam sa folositi serviciile brokerului Asigurari 24; veti avea astfel acces nu numai la o gama larga de oferte, ci si la consultanta gratuita de specialitate, pentru a putea alege intotdeauna cea mai buna solutie. Va multumim!