ASIGURARI CASCOPrin intermediul Asigurari 24 vei primi o oferta croita perfect pentru nevoile tale.

Completand formularul alaturat iti vom face o oferta casco de nerefuzat.

Masina la schimb in caz de accident este oferita GRATUIT de Asigurari24 in parteneriat cu THRIFTY CAR RENTAL.

Casco Ieftin

Pagina Casco Ieftin a site-ului asigurari24.com is propune sa faca exact ceea ce spune si titlul sau: sa va ofere o asigurare casco ieftina, care sa va protejeze autoturismul in cat mai multe din situatiile neplacute care se pot produce in trafic. Avem acces la toate bazele de date care contin oferte Casco ale asiguratorilor romani, asa ca va putem oferi un numar mare de optiuni convenabile ca pret.

Din pacate, exista cativa asiguratori care desi ofera preturi mici pentru politele de asigurare Casco, fac acest lucru renuntand la mai multe facilitati, care se dovedesc a fi de multe ori necesitati. Exista, spre exemplu, situatii cand proprietarul automobilului a fost nevoit sa plateasca separat pretul tractarii masinii sale accidentate, din cauza ca polita sa Casco nu prevedea suportarea acestor costuri.

Iata deci un prim sfat folositor pentru orice persoana care vrea sa cumpere o asigurare Casco la un pret bun: asigurati-va ca stiti foarte clar care sunt serviciile de care veti beneficia. Multi clienti ignora, spre exemplu, sa se intereseze care este nivelul de asistenta oferit de compania respectiva de asigurari. Programul de lucru al acesteia este deseori ignorat, desi ar trebui sa fie un factor extrem de important in luarea unei decizii.

Un alt sfat important, poate chiar mai important decat cel precedent, este sa folositi serviciile unui broker de asigurari - Asigurari 24, spre exemplu - pentru ca in acest mod veti putea avea acces la ofertele tuturor asiguratorilor romani, comparand usor si rapid serviciile oferite de fiecare dintre ei.

Castigati astfel timp si veti plati mai putini bani, pentru ca orice broker primeste un comision direct de la firma de asigurari, asa ca nu "incarca" factura clientului. Mai mult, deseori veti obtine o oferta mai buna lucrand direct cu brokerul, pentru ca acesta primeste deseori discount-uri de la companiile de asigurari partenere, impartindu-le cu dvs.

Nu in ultimul rand, alegand un Casco ieftin oferit de Asigurari 24, beneficiati de consultanta de specialitate in mod gratuit. Uneori se intampla ca firmele de asigurari care ar trebui sa suporte costurile aferente reparatiilor sa tergiverseze plata banilor, asa ca soferul ajunge sa plateasca sumele necesare reparatiilor din propriul sau buzunar, urmand sa-si recupereze banii de-abia atunci cand compania de asigurari dispune de lichiditati. Suntem aici ca sa le oferim cele mai bune sfaturi clientilor nostri, pentru ca ei sa nu fie nevoiti sa treaca prin astfel de situatii niciodata.

Casco Ieftin - sfaturi utile

Nu este un secret pentru nimeni ca in domeniul asigurarilor este o concurenta acerba, iar lucrurile nu se vor schimba in niciun caz in viitorul apropiat. Acest lucru este pana la urma benefic pentru clienti, pentru ca a condus la aparitia mai multor polite de asigurari Casco cu adevarat ieftine.

Cu toate acestea, trebuie sa stiti ca atunci cand vreti sa incheiati o polita de asigurare Casco (sau sa o reinnoiti pe cea veche) nu trebuie sa luati in calcul doar pretul mic, pentru ca s-ar putea ca el sa fie o consecinta a lipsei unor facilitati si servicii esentiale. Acestea fiind spuse, exista totusi cateva lucruri pe care le puteti face pentru a obtine un Casco ieftin fara a compromite in niciun fel calitatea serviciilor de care veti beneficia.

In primul rand, luati in calcul posibilitatea obtinerii unui discount datorat reinnoirii politei Casco la aceeasi companie de asigurari pe care ati folosit-o pana in prezent. Din cauza faptului ca exista o competitie destul de serioasa in sectorul asigurarilor, s-ar putea sa primiti un raspuns pozitiv - orice asigurator vrea sa-si pastreze clientii.

La cealalta extrema se afla companiile care ne atrag cu un pret bun al politei Casco, urmand ca dupa aceea, cand polita veche a expirat, sa ne ceara o suma mai mare de bani pentru aceeasi polita, mergand pe ideea ca nu mai tinem minte prea clar cat am platit pentru polita respectiva acum un an, samd.

Asa cum am mai mentionat, o ideea buna este sa folositi serviciile unui broker de asigurari pentru cumpararea unei noi polite Casco (sau reinnoirea celei existente) deoarece brokerii primesc deseori discount-uri care pot ajunge chiar si la 25% din valoarea politei respective, discount-uri pe care multi dintre ei vor fi bucurosi sa le imparta cu dvs. Se ajunge astfel la situatia cand prin simplul fapt ca ati ales un broker de asigurari puteti beneficia de o reducere de 10-15% fata de pretul standard al politei Casco respective.

Nu uitati totusi ca daca o anumita oferta pare mult prea buna, s-ar putea sa fie ceva necurat la mijloc. Spre exemplu, anumite companii de asigurari ofera preturi foarte mici pentru politele lor Casco doar pentru o scurta perioada de timp, urmand ca dupa aceea pretul sa creasca mult, facandu-va sa platiti pana la urma pretul standard al pietei pentru polita respectiva, iar uneori un pret si mai mare decat acela. Merita deci sa cititi contractul cu atentie, asigurandu-va ca pretul politei Casco ramane fix pe toata durata acestuia.

Un alt lucru important pe care este bine sa-l faceti inainte de a cumpara o polita de asigurari Casco este sa vizitati cateva forumuri frecventate de cat mai multi posesori de autoturisme. Veti putea astfel afla direct de la soferii mai mult sau mai putin multumiti care a fost experienta lor cu o anumita firma de asigurari. Nu ignorati aceasta recomandare; faptul ca o anumita companie isi face reclama mai des in media (tv, ziare, etc) nu inseamna neaparat ca este si cea mai buna optiune pentru dvs.

Asigurarea Casco, fiind facultativa, poate acoperi un numar mult mai mare de riscuri in comparatie cu o asigurare RCA, care este obligatorie. Valoarea masinii dvs, modelul ei (politele pentru masinile romanesti sunt mai ieftine) anul de fabricatie, capacitatea cilindrica si gradul de uzura sunt principalii factori care vor influenta pretul politei Casco.

Evident, obtinerea unei polite de asigurari Casco la un pret ieftin depinde si de dotarile masinii; uneori, prin simpla instalare a unui sistem de alarma, pretul asigurarii va scadea in mod semnificativ. Alti factor importanti sunt existenta (respectiv lipsa) unui garaj acoperit, a tehnologiilor avansate care asigura siguranta pasagerilor masinii (din fericire, prezente intr-un numar din ce in ce mai mare chiar si in modelele mai ieftine ale autoturismelor) samd.

Daca masina dvs. este protejata impotriva furtului (aveti un garaj acoperit securizat, etc) puteti cumpara o polita de asigurari Casco mai ieftina, care nu acopera acest risc. Totusi, in cazul in care doriti ca polita pe care intentionati sa o cumparati sa acopere un numar cat mai mare de riscuri, puteti proteja inclusiv dotarile ei (sistem GPS, sistem audio, etc) adaugandu-le in contract si platind un pret ceva mai mare pentru aceasta facilitate.

In cazul in care nu intentionati sa calatoriti in strainatate, veti plati un pret mai mic pentru polita Casco; demn de remarcat este faptul ca politele de acest tip va vor proteja in strainatate doar in privinta daunelor produse in urma unor accidente de circulatie, si nu in urma furtului autoturismului.

Casco Ieftin - utilizarea politei

Primul pas necesar pentru a putea utiliza o polita de asigurari Casco este sa va asigurati ca ea este valida. Verificati ca polita pe care ati cumparat-o deja (sau cea pe care intentionati sa o semnati) mentioneaza data, valoarea primei de asigurare si valoarea sumei asigurate. Atunci cand plata politei se va face in rate, este obligatoriu ca polita sa mentioneze care sunt datele cand se vor efectua platile. Tot acum este si momentul sa verificati care sunt riscurile acoperite, excluse, samd - si ele ar trebui sa fie clar mentionate in contract.

Daca s-a produs un eveniment rutier nedorit, anuntati-l pe asigurator cat mai rapid, daca se poate in primele 24 de ore de la producerea accidentului. Evident, vom face acest lucru doar daca pagubele care s-au produs ca urmare a accidentului sunt acoperite de polita pe care am cumparat-o de la asigurator.

Va trebui sa completam o declaratie care include data si ora producerii accidentului, precum si locul in care s-a produs acesta, explicind foarte clar felul in care s-a produs accidentul rutier. Dupa aceea, masina insotita de procesul verbal constatator, care detaliaza pagubele produse, este trimisa la o unitate service autorizata.

Despagubirile sunt platite conform termenului mentionat in polita Casco, intr-un interval cuprins de obicei intre 2-4 saptamani. Asa cum am mentionat mai sus, este esential ca declaratia dvs. si procesul verbal constatator sa fie cat mai clare. In cazul in care informatiile oferite de dvs. nu sunt foarte clare sau corecte, intervalul de timp in care se face plata despagubirilor se poate prelungi.

Merita sa investesti intr-un Casco ieftin? Noi credem ca da! Evident, calitatea serviciilor oferite este foarte importanta, iar noi speram ca sfaturile pe care vi le-am dat va vor ajuta sa gasiti compromisul optim pret / calitate. Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de mai sus, iar noi va vom trimite cele mai bune oferte posibile. • Groupama Asigurari
 • Astra Asigurari
 • Euroins
 • Allianz Tiriac
 • Asirom
 • UNIQA Asigurari
 • Generali Asigurari
 • Omniasig
 • City Insurance
 • ABC Asig
 • Carpatica Asigurari
 • Garanta Asigurari
 • CertAsig
 • Platinum Asigurari